Bed & Breakfast

Een verantwoord verblijf

Bed & Breakfast


Bed en Breakfast Boerderij Sinneveld in Santpoort-zuid is een boerderij (in bedrijf) met 1 appartement. Boerderij Sinneveld beschikt onder andere over: Gratis WiFi, Parkeren (Gratis), Fietsverhuur, Afsluitbare fietsenstalling.

Op boerderij Sinneveld (nieuwbouw 2021) bevindt het gastenverblijf zich boven in de paardenstal. Vanuit deze unieke plek kijkt u in de stal, over de paardenboxen en ervaart u de bedrijvigheid. De woonkamer beschikt over een smart TV zodat u via uw eigen account bijvoorbeeld lekker kunt genieten van Netflix.

Vanuit de elektrische boxspring kijkt u naar de sterrenhemel of wolkendek dankzij een zeer riante lichtstraat. De ramen aan de buitengevel geven uitzicht over de weilanden en de stad Haarlem en vanuit de stoel kijkt u in de stal.

Het appartement is privé en beschikt over badkamer, toilet, keukenblok inclusief zeer veel apparatuur om uw ontbijt zelf klaar te maken wanneer het u past. In de keuken kan niet gekookt worden, maar er is wel een combimagnetron en een koelkast met vriezerruimte. De supermarkt is 1 km verderop.

De boeren wonen tegenover het gastenverblijf.

Bel, mail of reserveer


Wouter & Femke Hartendorf-Sintenie
Joop & Femmie Sintenie-Molenaar
certificaat_benb_tulpen

Bedandbreakfast.nl
benb_reviews


Lees
meer
over ons

Copyright © 2023 Firma Sinneveld